lørdag den 28. januar 2012

Så er der rejst spær

I den forløbne uge er spærrene rejst. Det begynder at føles rigtigt meget som et rigtig hus, når man går rundt i det :-)

Vi er meget tilfredse - det virker helt rigtigt på alle måder. Rummene virker store og dejlige, placeret fint i forhold til hinanden, den store "saks" i køkken/alrum virker lige som vi tænkte, og det samme gør stuen. Der er endnu ikke sat væg mellem stue og kontor, så ligenu virker det meget stort.

Og den overdækkede terrasse...dén bliver rigtigt dejlig!

Vinduerne står og venter ved vejen, og ifølge vores byggeleder bliver de sat i i løbet af den kommende uge. Nu glæder vi os også snart til at se murstenen - kan dårlig huske, hvordan de ser ud!

Ugens "uha" hænger stadig sammen med indkørslen - med rejste spær og bjælke over carporten bliver det jo tydeligt, at nedkørslen SKAL ende FØR carporten - og at der dermed ikke er så lang en strækning af lave nedkørsel på!

Laura har lavet 2 små rundvisninger for jer. Den første viser huset indendørs...




...Og den næste viser huset udendørs!

mandag den 9. januar 2012

Vægge!

Så er væggene rejst!
Kun mangler overliggeren over køkkenkarnappen, men ellers er huset nu som det skal være. Det er meget surrealistisk at gå rundt i... for det første er det som at gå i en stor lego-model - og samtidig er det underligt at se de streger, vi har brugt så meget tid på at tegne, blive til vægge og definere rummene. Det må være skønt at være arkitekt!

Emma og jeg kunne jo ikke stå for fristelsen - så her er en lille video med en guidet tur:

søndag den 1. januar 2012

1. januar 2012


Nytårsdag - man er småtræt og doven i det, så en rask lille tur ud til grunden med Tobias og Idunn var lige, hvad vi trængte til.

Der er, som det ses på billedet, nu støbt og lagt stabilgrus omkring huset og i indkørsel og på terrasser. Den opgravede muldjord er lagt på baghaven, mens 2 læs ler er kørt bort. Så nu får man faktisk et rigtigt godt indtryk af, hvordan huset kommer til at ligge, hvordan baghaven blødt skråner mod det grønne offentlige område samt hvordan vores skrænt i forhaven bliver. Og ja, den ER højere end håbet, men det må vi jo så prøve at få det bedste ud af :-)

Her kan ses flere billeder fra dagens udflugt!