tirsdag den 28. februar 2012

Fliser

Så er der fuld gang i flise-lægningen i badeværelser m.m.
Som det ses på billedet, er det ene badeværelse samt køkken/alrum færdigt. Det ser superfint ud, og de er som vi huskede dem :-)

 

søndag den 26. februar 2012

Søndags-sol

Den foretrukne søndagsudflugt her i familien går til vores nye hus!

Således også i dag, hvor vi endnu engang diskuterede indkørsel, støttemur og flisebelægning.

Jeg tror vi er ved at have en plan :-)

Se billeder af hus i solskin.

torsdag den 23. februar 2012

Byggemøde

Onsdag den 22. februar havde vi byggemøde med vores byggeleder og vores Bolius-rådgiver. Det var rigtigt fint. Vi fik kigget huset igennem og drøftet forskellige forhold. Der er nu ikke de store problemer, faktisk kører det ret fantastisk derudad, men vi har nogle overvejelser omkring indkørslen, som det var rart at snakke om, mens vi stod der og kunne se på det sammen.


Murerne er nu fædige med at mure på facaden mod vejen og den ene gavl. Det ser supergodt ud! De bliver færdige i midten af næste uge. Indvendigt er maleren i fuld gang med at male hele huset hvidt - han er dog blevet noget "hæmmet" i sine udfoldelser i stuen, da køkkenet og inventar til bryggers, bad og soveværelse allerede er leveret - og ja, det fylder altså ret meget i den ellers rummelige stue!


Snart skal vi flytte igen - det orker vi nærmest ikke, men når vi er ude ved huset kan vi på den anden siden næsten ikke vente :-)

fredag den 10. februar 2012

Nu med vinduer, døre og tag!



En uge er gået - og der er virkelig sket noget:

Tagstenene er blevet lagt og det sidste med tagudhænget er lavet færdigt, og det ser bare brandgodt ud!

Vinduerne, som længe har stået indpakket på grunden og ventet, blev pakket ud og sat i - og onsdag var murerne forbi og murerede vindueskarme, gulv i brusekabiner samt halvmuren i køkkenet.

Og dørene er sat i. Det har så desværre den konsekvens, at håndværkerne låser, når de går, så vi desværre ikke længere bare kan komme og gå som vi vil. Æv!

Emma og jeg var inde i huset i onsdags netop som murerne gik. Det var fantastisk! At få vinduer i gjorde virkelig en forskel...

Se billeder fra fredag den 10. februar.

søndag den 5. februar 2012

5. februar


På Mikkels fødselsdag - tillykke! - var vi igen-igen på husbesøg. I strålende sol, men isende kulde. Vi havde været forbi dagen før, men nu lukker håndværkerne vindues- og dørhuller af, så vi ikke kan komme ind, når de ikke er der. I dag gik de og arbejdede og vi kunne derfor snige os ind og se det hele an.

Vi er stadig MEGET tilfredse med husets indretning, rummenes størrelse og fordelingen. Glæder os bare til at se det færdigt.

Skrænten - og især indkørslen - volder os gengæld stadig spekulationer. I dag havde vi en tommestok med, og forsøgte at beregne, hvor stort fald der skal være over hvor lang/kort en strækning for at bilen havner helskindet i carporten! Ja, ja, det er da godt man er matematisk student fra Frederikshavns Gymnasium!

Vi regner med at forelægge problemet med indkørsel, støttemur, flisebelægning og trappe for Ole i næste weekend! Synd han ikke lige kan kigge forbi, problemet indbyder i den grad til mange Ole-Finn snakke - I ved, de der samtaler, hvor de står og glor på ét-eller-andet i timevis og nogle gange tager en tommestok frem eller et vaterpas - og i hvert afslutter med en øl og : søm-i-og-jord-på konklusionen :-)

Se flere billeder