søndag den 5. februar 2012

5. februar


På Mikkels fødselsdag - tillykke! - var vi igen-igen på husbesøg. I strålende sol, men isende kulde. Vi havde været forbi dagen før, men nu lukker håndværkerne vindues- og dørhuller af, så vi ikke kan komme ind, når de ikke er der. I dag gik de og arbejdede og vi kunne derfor snige os ind og se det hele an.

Vi er stadig MEGET tilfredse med husets indretning, rummenes størrelse og fordelingen. Glæder os bare til at se det færdigt.

Skrænten - og især indkørslen - volder os gengæld stadig spekulationer. I dag havde vi en tommestok med, og forsøgte at beregne, hvor stort fald der skal være over hvor lang/kort en strækning for at bilen havner helskindet i carporten! Ja, ja, det er da godt man er matematisk student fra Frederikshavns Gymnasium!

Vi regner med at forelægge problemet med indkørsel, støttemur, flisebelægning og trappe for Ole i næste weekend! Synd han ikke lige kan kigge forbi, problemet indbyder i den grad til mange Ole-Finn snakke - I ved, de der samtaler, hvor de står og glor på ét-eller-andet i timevis og nogle gange tager en tommestok frem eller et vaterpas - og i hvert afslutter med en øl og : søm-i-og-jord-på konklusionen :-)

Se flere billeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar