torsdag den 6. oktober 2011

Nye billeder



















Vi var omkring grunden i går sidst på dagen og tog nye billeder.

Ja, ovenstående lyder jo meget fint - den sandfærdige historie er: Jeg TVANG Finn og Emma til at køre med forbi grunden i går, da vi skulle vente i byen i ½ time på at Laura blev færdig med Teori, og vi HAVDE købt ind, så hvad skulle vi ellers
lave? .... Så under højlydte protester nåede vi grunden. Her blev de begge beordret ud af bilen og stille sig i hjørnene af grunden, da jeg havde lovet havearkitekten (dét vender jeg lige tilbage til) at tage billeder af skråningen. De fik faktisk besked på at finde skel-pælene - Emma fandt aldrig én, og jeg frygter, at den er "kørt ned" da naboen byggede hus. Finn fandt en, så det var jo fint.

Her er billederne

Billedet ovenfor:
Emma og Finn står i hvert sit hjørne, bilen i det tredje hjørne på vejen og i gruppen af 3 træer, er det fjerde hjørne cirka ved de to træer, der står tættes...

Til de andre billeder:
* De hvide pinde man kan se på nogle af billederne er fra boreprøverne.
* Huset bag Emma er vores nabo.
* De andre huse er forskellige nybyggerier på vejen samt nogle af dem, vi har udsigt til fra vores grund.

Havearkitekt. ja, vi har besluttet at inddrage en sådan allerede nu, da Finn fik af vide fra kommunen, at det var en god ide at søge om tilladelse til terrænregulering samtidig med byggetilladelsen. Og den sidste sendes af sted i uge 43!

I lokalplanen for vores område står, at der kun må terrænreguleres op til 50 cm. Det er noget af en udfordring, og vores grund ender nok som rismarker i talrige terrasser! Eller, det ville den, hvis vi selv skulle finde på noget, så derfor: en havearkitekt er hyret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar