tirsdag den 4. oktober 2011

Vi har købt en grund!

November 2009
Efter at have tænkt over tingene og overvejet for og imod igennem de sidste 2 år, har vi nu endelig taget en beslutning og gjort alvor af alle overvejelserne:
Vi har købt en byggegrund.

Kommunen sendte lokalplan for udstykning af området i høring i forsommeren 2006. Lokalplanen blev vedtaget i august og henover vinteren gik arbejdet med at etablere veje, kloaker osv i gang. De første grunde i området blev solgt i februar 2008 og de sidste blev udbudt i august 2009. Vores interesse i området skyldes, at vi havde overvejelser om at flytte tættere til Holbæk, men vi ville bo i denne ende af byen. Nærheden til skoven og Naturskolen talte også på plus-siden - mens nærheden til Megacentret talte på minus-siden!



Vores grund er adressen Leddet 15.

Det har ikke været nogen nem beslutning, hvilket også er årsagen til, at vi har holdt det for os selv. Men nu er vi alle 4 enige om, at med vores liv, vores interesser og det vi gerne vil bruge tiden på, så vil en bolig tættere på Holbæk være en god ide. Vi har jo ELSKET vores nuværende, dejlige bolig midt i den skønneste natur - men tiden er inde til et skift for os.

Hvad sker der nu? Vi overtog formelt grunden 1/11 2009. Siden da er der ikke sket så meget på selve grunden, men vi har fået papirarbejdet stort set på plads, og pengene er betalt. I januar 2010 bliver der lavet jordbundsundersøgelse, så vi kan være sikre på, at der ikke er ubehagelige overraskelser dér!

Vi har også fået sat vores hus til salg hos HOME, Holbæk. Fra januar 2010 vil det kunne ses på nettet.

Når huset er solgt kan vi begynde at bygge, og vi er allerede i gang med at undersøge, hvilket byggefirma, der skal bygge VORES hus. - og ja, så flytter vi jo altså på et tidspunkt - Men ikke ret langt væk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar