søndag den 25. marts 2012

Næsten færdigt!

Vi holdt i den forløbne uge for-gennemgang, hvilket betyder, at vi sammen med vores Bolius-mand og vores byggeleder gennemgik hele huset med henblik på at finde alle de små-mangler og evt. fejl, der måtte være.

Det var en MEGET grundig gennemgang, må man nok sige. Vi følte i hvert fald, at der blev kigget på alt, alle vinduer og døre blev tjekket, vandhaner åbnet, både for koldt og varmt vand, toiletter trukket ud, alle skabslåger blev åbnet, tagrender tjekket, loftsrum tjekket,  osv. osv. Der var enkelte småting, som vores byggeleder straks noterede ned og lovede ville være fikset inden endelig overtagelse. Derudover gik han rundt med en rulle malertape, og satte små stykker malertape op alle de steder, hvor maleren lige skal have givet det en sidste tur.

Det var en god oplevelse og vi aftale med Bolius-manden, at han ikke behøver at være med ved endelig overtagelse - der ER simpelthen så meget styr på det hele, at det ikke er nødvendigt. Og hvornår bliver det så - jo, endelig overtagelse bliver 4. april kl. 9. Mine forældres 48 års bryllupsdag :-)

Det allerbedste ved for-gennemgangen var dog næsten til sidst: vi fik overdraget en nøgle, så vi kan komme i gang med træ-gulvene. De blev leveret fredag, og kan så ligge i huset og aklimatisere sig til næste weekend, hvor vores påskeferie starter, og hvor Finn så begynder at lægge det. - Og jo, Mette, han HAR fået nyt værktøj i den anledning, en fin ny gul arbejdsbænk som er både smart og helt uundværlig (!) Sådan er det jo med mænd, de arbejder bedst når der er nyt værktøj involveret :-)

Jeg har taget lidt indendørs billeder i det smukkeste forårssolskinsvejr! Den skarpe sol gør billederne lidt mørke - men så må I jo bare glæder jer til at se det hele selv "live".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar